Eladó ingtalanját szeretné sikeresen értékesíteni?

Ingatlanirodánk 90 %-ban sikerrel értékesíti, illetőleg bérbe adja a szerződött ügyfelek ingatlanjait!

Eladó és kiadó ingatlanjaink

Több száz eladó és kiadó ingatlan, családi és kertes házak, lakások, panel és tégla építésű, eladó és kiadó nyarlók, bérelhető garázs stb.
Nincs találat

Szolgáltatásaink

Ingatlanirodánk az ingatlanértékesítésen illetve közvetítésen kívül, teljes jogi tanácsadást nyújt az ingatlan értékestése (adás-vétele) során. A megvásárolandó vagy eladó ingatlan értékbecslését, hiteligénylését és az ingatlanra történő lakás biztosítás megkötését is vállaljuk. Mindezen felül az eladni vagy megvásárolni kívánt ingatlan energetikai tanúsítványát is beszerezzük!

Ingatlan közvetítés

Új és használt lakások, családi házak, nyaralók, telkek, ipari és üzleti ingatlanok, hotelek, apartmanok közvetítése.

Hitel és biztosítás

Irodánk az ingatlanértékesítésen illetve közvetítésen kívül foglalkozik még különböző típusú hitelek közvetítésével – többek között piaci feltételű, kamattámogatott, lakáscsere, CSOK, SZOCPOL, Babaváró, Falusi CSOK, jelzálogtípusú és nem utolsó sorban ingatlanlízinggel is!

Értékbecslés

Vállaljuk magánszemélyek, társaságok részére egyedi ingatlanok, ingatlan portfóliók, egyéb eszközök pontos és független értékbecslését, marketing, könyvviteli, banki, vagy egyéb célokra.

Energetikai tanúsítvány

Ingatlanügynökségünk vállalja a szerződött partnereink ingatlan értékesítése során beszerzendő energetikai tanúsítványának elkészíttetését.