Cégbemutatkozás – LEVIG-INTER Kft.

LEVIG-INTER KFT

5700 Gyula, Hársfa utca 30/4.

Cégj.sz.: 04-09-004021

Adószám: 11059417-2-04

Email: info@interingatlaniroda.hu

Ügyvezető: Lengyel Géza: +36 – 30/9285 323

Cégünk, LEVIG-INTER Kft. 1997. óta van jelen az ingatlanközvetítő és értékbecslő területen. Cégünk megalapításakor a szakmai elkötelezettséggel, hosszú távon is megbízható vállalkozás létrehozása volt a cél. Az elmúlt évtizedek tapasztalata alapján hisszük, hogy sikerült céljainkat megvalósítani. Szolgáltatásaink magas színvonalának egyértelmű bizonyítéka partnereink – ügyfeleink számának folyamatos növekedése, illetve régi partnereink újabb és újabb megrendelései.

A Cég megbízhatóságának alapját a sokéves tapasztalat, illetve szakmai elkötelezettsége jelemzi. A Cég tevékenységei: ingatlanközvetítés Magyarország területén és a szomszédos országokban, értékbecslés, jogi ügyintézés, hitel és biztosítás.

A színvonalas munkavégzés kiemelt feladat és felelősség. Éppen ezért minden dolgozó, szakmai partner felelősséggel tartozik saját munkájának minőségéért, illetve személyes szakmai fejlődéséért. Valamennyi alkalmazott és partner vállalkozás igyekszik munkájával maximálisan hozzájárulni a megbízók, üzleti partnerek elégedettségéhez. A Cég tevékenységének középpontjában a megbízó áll, törekvése, hogy maradéktalanul megfeleljen az általa támasztott igényeknek.

  • A Cég munkáját a partneri együttműködésre alapozza, megállapodások alapján.
  • A szakirányú munkavégzéshez teljes infrastruktúra biztosított.
  • Jelenlegi működési terület Békés megye illetve Magyarország területe és a szomszédos országok.    
  • Lengyel Géza 2000 évtől ingatlan értékbecslőként is dolgozik.   

Értékbecslői referencia: Takarékbank Zrt.  

  • Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
  • Önkormányzatok
  • HKB INGATLAN KFT. 1192 Budapest,

Üdvözlöm az INTER – INGATLAN KÖZVETÍTŐ irodában:

Azzal a céllal írom ezeket a sorokat hogy segítségükre legyek az ingatlan eladásában és vételében.

Amit Önök felkínálnak eladásra, vagy vételárként fel szeretnének használni az, az önök életének egy részét – nagy részét képezi. Ezen összegekkel mi tisztelettel kell hogy bánjunk az Önök felhatalmazásuk által, amit megtiszteltetésként kell hogy értékeljünk.

Az ingatlanok más –más célt szolgálnak, lakás, – nyaraló, – befektetés,- mezőgazdaság, melyekhez több évtizedes tapasztalattal tudunk hozzájárulni az ingatlanközvetítői munkánk által a biztonságos, egyszerűbb ingatlan eladása vagy vétele estén. 

Amennyiben ingatlanközvetítői irodát vesz igénybe ezen céljainak eléréséhez, törekedjen a legjobb kiválasztásához. Javaslom forduljon olyan kollégákhoz akik ezen területen régebb óta dolgoznak, iskolai végzetséggel és tapasztalattal rendelkeznek. Önök érdekében kerüljék, a pár hetes tanfolyamokkal rendelkező kontárokat.

Az ingatlan értékesítése esetén nagyon fontos a piaci érték meghatározása, alacsony ár megjelölése esetén az Ön munkájának gyümölcse kerül leértékelésre, viszont magas ár meghatározása estén eladhatatlanná válik az ingatlan, hiszen ingatlan eladásának első ellensége az ár.

Ingatlan vétel esetén fontos a cél meghatározása, valamint a reális lehetőségünk figyelembevétele.

          Ingatlan körvetítés esetén miben tud segíteni egy jó ingatlan közvetítő?

          Az ingatlan leinformálása minden szempontból, jogi, műszaki és veszélyzónák amelyek ingatlanokként változnak és változhatnak.

          Ingatlanos feladata hogy menedzselje az ingatlan értékesítésének folyamatát.

          Tulajdonos és az érdeklődő, – Vevő kapcsolatának megteremtése.

Megegyezés esetén a szerződés előkészítése, Tulajdonlap, – Energetikai tanúsítvány,  továbbá a vételhez szükséges hitel intézése, ügyvéd választás a szerződés készítéshez.

          A mi irodánk a viták elkerülése érdekében, a sokkal magasabb szintű felelősség vállalás miatt javasoljuk az irodánkkal együttműködő Ügyvédek igénybe vételét a szerződés elkészítéséhez. Szerződés előkészítése szintén a mi feladatunk.     

          Az ügyleteket végig kisérjük a vételár kifizetésétől, a kulcsátadásig.    

          Országos lefedettséggel dolgozunk, így a kereslet és kínálat oldalán is teljeskörű szolgáltatást kínálunk közel 120 kolléga és 50 ügyvéd segíti a munkánkat, az Önök elégedettsége és céljainak megvalósítása érdekében.

         Mit várunk el a befektetéstől?

         Elsősorban a biztonságot, – értékállóságot, – hozamot.  

         Magyarországon az elmúlt évtizedek a vadkapitalizmusnak korszakának is nevezhető a folyamatosan fejlődő piacon, de lassan beáll a nyugat Európához megszokott állapot. Mit jelent? Ingatlan befektetéssel a hozam 5% körül mozog.

         Amit kedvező hitellel 7-9%-os haszonra tornázhatjuk.    

Felelősség Vállalás!

Ebben a pár sorban leírt információk tájékoztató jellegű. Célja az, hogy a vásárló vagy mint kínálati oldalon álló ingatlan tulajdonos tájékozottabb legyen az általunk leírtak alapján. Amennyiben megtisztel bennünket szolgáltatásunk igénybe vételével, köszönettel állunk rendelkezésére. 

Az itt leírtak terjedelme miatt sem helyettesítik a személyes konzultációt.

Javasoljuk hogy minden esetben forduljon professzionális ingatlanközvetítőhöz.